Piti nukkua pitkään, mutta Fonecta mediasta tuli puhelu yhdeksän jälkeen. Jotain valkoisista sivuista ja yhteystiedoista... Tuumasin että olen ihan unessa ja soittaja lupasi palata asiaan iltapäivällä. Ei kyllä palannut.

Ennen työkohdetta laitoin perunoita ja porkkanoita höyrykattilaan kypsymään. Lisäksi paistoin pihvejä. Ehdin syömään ennen Kaukajärvelle lähtöä. Herättelin pojan ja toimitin hänet syömään.

Kaukajärvellä hommat ihan OK. Join asiakkaiden kanssa hyvät kahvit mansikkawiinereiden kera. Kotona olin viiden jälkeen.

Tytär poikkesi hakemaan vara-avaimensa ja ehdimme juttelemaan sopivasti. Tytär leikkasi eilen ostamani ananaksen suupaloiksi. Ajattelin ottaa ananasta huomiselle reissulleni. Matkaan Länsi-Teiskoon!

Illalla kävin kaverillani kahvilla. Sain katsella kesän lomakuvat kamerasta. Pariskunta oli siivonnut pihaa ja autotallia oikein urakalla. Sitäkin saavutusta sain ihastella ;-)

Poika oli tyhjentänyt pyykkikoneen vierailuni aikana. Voi että mitä myttyjä pyykit olivat. Laskostin pyykit uudestaan kuivumaan. Täytyypä opastaa poikaa paremmin jatkossa.

Päivän onnistumiset:

1. Luvattu Moro-kassi tuli postissa

2. Hyvää kotiruokaa

3. Kivat kahvittelut sekä päivällä että illalla