Puin tänään vaatteet päälleni vasta neljän maissa. En toki ollut ihan alasti päivällä, vaan olin yöpuvussa. Yöpukua en kyllä käytä yöllä, vaan nukun ihan nakuna. Lähinnä tuo yöpuku on aamupäivän asuste ;-)

Aamulehden parissa ja aamupalan äärellä kului taas monta tuntia. Ja hyvä niin. Kyllä näistä vapaista on otettava kaikki irti! Töllöttelin telkkarista tallenteita monta tuntia ja kivaa oli.

Tytär haki poikakaverinsa kanssa minulta lainaksi ikkunanpesuvehkeet. Nyt näyttää siltä että tytär on muuttanut aika paljon tavaroitaan poikakaverilleen. Elokuussa heille tulee täyteen vuosi seurustelua. Minä olen tavannut vävykokelaan kolme kertaa ja se on mielestäni todella vähän.

Palautin lotot Kaukajärven ärrälle. Nyt vaan odotellaan sitä päävoittoa!

Illalla olin menossa autoa imuroimaan, kun pihaan peruutti auto. Ihmettelyn jälkeen tunnistin vieraat ex-naapureikseni. Juteltiin mukavia hetken aikaa ja sovittiin että tulevat meille kahville syksyllä. Vieraiden lähdettyä pihaan tuli nykyinen naapurini ja taas juteltiin mukavia. Ennen kymmentä sain auton imuroinnin valmiiksi.

Päivän onnistumiset:

1. On nukuttu ja laiskoteltu sopivasti

2. Tiskit tiskattu ja auto imuroitu

3. Eilinen ruoka kelpasi tänään