Olen tilannut ja maksanut Citydealin tarjouksia, mutta suurin osa on vielä käyttämättä. Käyttöaikaa on kyllä vielä, mutta on myös suuri mahdollisuus että aika menee umpeen. No, tänään tilasin sitten karvanpoistojuttua (12 euroa) ja eilen mullistavat ripsivärit (3 kpl yhteensä 20 euroa). Tänään tilasin myös uuden kirjan Ruokavallankumous - syö itsesi terveeksi oikealla ruoalla. Booky.fi mainosti sitä minulle hintaan 20,30 mutta tarkistin hintaa hintaseurannasta ja tilasin kirjan hintaan 16,90 Adlibris.comista. Ilman postikuluja ;-)

Aamupala oli hieno: Jurmon saaristolaislimppua, keitettyjä kananmunia ja graavilohta. Ja tietysti teetä. Leo-kissa on oppinut kerjäämään jääkaapilla: nyt sille kelpasi lohi. Yleensä voileipäkinkku on sen herkkua. Annetaan kyllä ihan millisiä annoksia, koska tuotteissa on liikaa suolaa. Hassua että kissaa suojellaan, mutta itse syödään vaikka mitä huoletta ;-(

Kaverini soitti ja tuli kahville. Tarjolla oli Dajm-kakkua. Poikakin tuli kahville meidän "vanhojen rouvien" pariin. Kaverini kanssa kävimme hänen veljensä kodilla Kangasalla. Perhe oli lomamatkalla ja teimme siis vain tarkistuskäynnin. Arvioin omakotitalon hinnan ihan pieleen, kun kaverini sitä kysyi. Minun arvio oli 0,5 miljoonaa euroa, mutta kiinteistövälittäjä oli arvioinut hinnaksi 1,3 miljoonaa. Talo on järven rannalla ja ihkauusi kaikilla herkuilla.

Ruokana oli tänään perunaa ja pihviä. Ja hyvin ne maistuivat. Taitaa olla samaa ruokaa tarjolla huomenna. Salaatit ja tomaatit siihen vaan lisukkeeksi.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein hyvä aamupala

2. Rentoa oloa: telkkarin töllöttelyä  Leo sylissä

3. Ilma on viilentynyt