Aamulla olin Nattarissa ja vastassa oli kaksi mukavaa koiraa. Kilpailivat huomiostani: hyppivät ja pomppivat edessäni. Silittelin ja tervehdin molempia tasapuolisesti. Olipa kivaa olla suosittu!

Käväisin kotona syömässä ja sitten kiirehdin Messukylän kirjastoon. Sain päivällä tekstarin että tilaamani Seppo Jokisen Lyöty mies oli tullut. Hain kirjan ja luin sen tänään jo puoleenväliin. Kirja oli hieman pettymys: ei pitkä tarina vaan erillisiä kertomuksia.

Tampellan alueella olin vakiasiakkaan luona kahden maissa. Ajoin autoni parkkihalliin, koska siellä on halvempaa kuin kadunvarressa. Ja auto ei paahdu auringossa. Taivas kyllä pilveentyi ja ukkonenkin jyrisi. Asiakkaan kanssa mukavat jutustelut. Mies lähti kohti pohjoista sukulaisensa hautajaisiin. Toivottelin turvallista matkaa.

Kotimatkalla poikkesin sekä Kalevan Prismassa että Lidlissä. Prismasta ostin alekukkia: samettiruusuja ja joitakin keltakukkaista köynöskasveja. Lidlistä ruokia ja liljakimppu. Liljat tuoksuvat nyt kovasti eteisessä ja toivottavasti Leo ei iske niihin kiinni ;-)

Poika oli kotona kun saavuin: oli tullut jo ennen iltapäivää kotiin. Hiukset oli leikattu taas armeijamalliin eli klaniksi. Juttelimme aika kauan kuulumisia ja se oli hauskaa. Leo-kissa naukui ja osallistui keskusteluun aktiivisesti.

Päivän onnistumiset:

1. Perjantai on aina hyvä päivä

2. Ukkonen ei tullut, vaikka sitä ennusteltiin

3. Tilattu kirja tuli nopeasti