Kun on yksinyrittäjä, niin tuntuu tosi ihanalta kun joku auttaa tai edes kiinnostuu omasta yritysideasta. Tänään molemmat lapseni olivat kiinnostuneita ja oli heistä apuankin. Ainakin henkisesti!

Aamulla matkasin Kalevaan ja poika jatkoi siitä matkaa poliisiasemalle. Sai aamulla soiton poliiisiasemalta että pitäisi käydä hakemassa lääkärintodistus (mallia taksi) ja sitten kortin saisi. Hetken päästä tuli uusi soitto: armeijan lääkärintodistus kyllä kelpaa ja kortti olisi haettavissa.

Eihän se kortti ollut valmiina. Ehkä kolmen viikon päästä sitten? Parolasta oli kotiutunut 65 henkilöä ja he kaikki odottelevat uutta ajokorttia. Ruuhkaa siis on.

Poika tuli avukseni ja saimme sitten taloyhtiön roskasäiliöt täpötäyteen. Soitin jätehuoltoon ja tilasin tyhjennyksen. Lähdin pojan kanssa kotiin syömään. Joimme vielä kahvit leivosten kera. Poika jäi kotiin ja minä menin jatkamaan hommia. Tytär soitti ja tuli työmaalle poikkeamaan. Moppailin ja imuroin juttelujen lomassa. Sain myös kylpyhuoneen lavuaarin aukaistua. Asunnossa oli kaikki lavuaarit tukossa, mutta tehoaineella sain ne auki ;-)

Kotimatkalla poikkesin tyttären poikakaverin asunnolla ja sain kyytiini poikakaverin vanhat stereot. Ovat menossa poikani käyttöön. Käynnillä tutkailimme asuntoa ja tytär kyseli sisustusvinkkejä. Ehdotin että vaihtaisivat makuuhuoneen ja olohuoneen paikkoja. Ja turha roina vaan pois!

Päivän onnistumiset:

1. Alvit ja laskut maksettu

2. Lasten kera mukava päivä

3. Kaverini kanssa mukavat jutustelut puhelimessa