Ensin vakikohde Lukonmäessä. Koko perhe oli paikalla ja sain uuden avaimen. Taloon oli vaihdettu uudet ovet ja samalla lukot oli uudistettu. Rouva laittoi jotain ihanaa kanaruokaa uunissa: tuoksut olivat taivaalliset. Töiden jälkeen matkasin Ylöjärvelle.

Hain Elon Hesestä kaksi kanawrappia evääksi ja sitten suunnistin Länsi-Teiskoon. Kuruntien jälkeen loppumatka olikin yhtä ylä- ja alamäkeä. Ja kurveja. Hyvin mielenkiintoinen ajotie ja onneksi kukaan ei tullut vastaan. Peura hyppäsi tielle, mutta onneksi ei ihan autoni eteen. Pääsin perille ja luulin että olen eksynyt johonkin lomakeskukseen: paikka ei näyttänyt ihan mökiltä.

Olin oikeassa paikassa: mökki olikin loistohuvila! Sain heti juomaa jääpalojen kera. Sitten imuroin ja moppasin sekä pyyhin pölyjä. Sain myös hyvää grilliruokaa ja kahvitkin olisi tarjottu, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Palaan tälle työmaalle tiistaina.

Matkasin siskoni luokse Kyrönlahteen ja matka kesti alle puolituntia. Joimme hyvät kahvit ja juttelimme kuulumiset. Siskoni mies tuli paikalle ennen lähtöäni ja näin heidän uuden auton. Tosi hieno farmari! Sain mukaan trimmerini, joka oli ollut siskollani lainassa noin kolme vuotta ;-)

Kotona olin vasta yhdeksän jälkeen. Poika oli valvonut koko viime yön ja päälle vielä tämän päivän. Yrittää nyt kääntää rytmiä oikeaksi. Laitoin hänelle puuron ja leivät illalla ja poika painui nyt nukkumaan klo 23.00.

Päivän onnistumiset:

1. Todella hyvä työpäivä

2. Kiva kyläily siskoni luona

3. Laskut on maksettu