Matkasin Nokialle yhdeksi. Kävin ensin lähikaupassa ja asiamiespostissa. Ostin evääksi karjalanpiirakoita ja energiajuomaa. Tarkistutin lottoni ja uusin ne. Ei mitään voittoja lotossa. Monivedossa sentään muutama euro.

Nokialla saatiin raivattua aika hyvin. Parhaimmillaan meitä oli neljä aikuista raivaamassa. Perheen poika pelasi pelejä raivauksen ajan. Rouvalle tuli itku kun puhuimme korttien poisheitosta. Lupasin että yhtään korttia tai kirjettä ei mene roskiin: kaikki säästetään. Pois saatiin sentään kolme säkillistä vaatteita keräykseen, neljä kassillista jätepaperia ja roskapusseja tuli kuusi kappaletta. Laitoin illalla laskun sosiaalitoimelle. Asiakkaita kehotin pyytämään lisää raivausaikaa. Homma jäi jotensakin kesken, vaikka paljon saatiinkin aikaan.

Pojan piti tänään käydä pankissa pyytämässä uudet nettitunnukset. Mutta eipä ollut kerinnyt. Oli sentään tyhjentänyt astianpesukoneen. Illalla leikkasi nurmikon ja kävi kellarissa lukemassa vesimittarin lukeman. Lähetin lukeman vesilaitokselle: vuosiarvio oli 19 kuutiota enemmän kuin todellinen lukema. Näin se pojan armeijavuosi näkyy: ei niitä tunnin suihkuja viikottain ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tarjouspyyntö

2. Piha on taas siisti

3. Lasten kanssa mukavat jutustelut