Leo-kissa herätteli minua kymmenen maissa. Yleensä se antaa nukkua vaikka kuinka pitkään, en tiedä mikä sitä nyt vaivasi. Ruokaa sekä vettä oli ja vessakin oli siivottu illalla. Oli kait vaan seurankipee?

Sain Aamulehden luettua puoleenväliin, kun kaverini soitti. Kyseli asuinaluella olevasta pihakirppiksestä lisätietoja. Kerroin että talon tyhjennysmyynti / kirppis on ihan taloni lähistöllä. Kaverini polkaisi meille ja ennen tapahtumapaikalle lähtöä ehdin juomaan kupillisen teetä ja söin yhden leivän.

Kirppispaikalla oli paljon porukkaa: lähinnä uteliaita naapureita mutta kyllä kauppakin kävi. Kaverini osti kaksi makkaratikkua ja minä ostin helmet. Meillä kotona sitten juotiin kahvit ja poika liittyi kahviseuraksi.

Käväisin lähikaupassa. Ostin vessapaperia, leipää, energiajuomaa, nektariineja, maitoa ja makkaraa.

Otin pakkasesta sulamaan Ikean prinsessakakkua. Odottelin tytärtä ja vävykokelasta kylään. Tulivat vasta seitsemän maissa ja tyttärellä oli mukana omenapiirakka. Kokelas sai juotavakseen tuoremehua ja me muut joimme kahvia. Itselläni ja pojalla oli jo aika kumma olo, koska ruokailu oli unohtunut totaalisesti.

Kun "vieraat" lähtivät, laitoin perunoita kiehumaan. Paistoin myös kolme pihviä. Pojan kanssa söimme illalla ja saimme sokeritasapainomme normaaliksi. Illalla lämmitettiin sauna. Pakkasin jo huomista työpäivää varten tavaroita kasaan.

Päivän onnistumiset:

1. Suurta pahaa luettu kokonaan

2. Kiva kun nuoripari kävi kylässä

3. Nyt saunaan