Nukuin yön oikein hyvin ja näin mielenkiintoisia unia. Aamupalaksi teetä ja sämpylä. Katselin samalla telkkaria kun söin aamupalaa. Silloin alkoi rytmihäiriö, tai ainakin kova sykkeen nousu. Mittasin verenpaineeni ja se oli aika OK, mutta syke oli 128. Otin ylimääräisenä puolikkaan verenpainepillerin, mutta ei siitä ollut apua.

Oli pakko lähteä hommiin klo 13.30, vaikka syke ei ollut laskenut normitasoon. Siivosin Pispalassa kolme tuntia. Aina välillä kokeilin sykettä, mutta en saanut siitä tolkkua. Hikoilin kuin sika, mutta eikös se ole normaalia näin helteellä? Illalla syke oli laskenut lukemaan 85 ja verenpaine oli tosi alhainen.

Sain soiton uudelta asiakkaalta ja kävin työkohdetta katsomassa kotimatkalla. Kyseessä on kaksio, jota ei ole siivottu varmaan kolmeen vuoteen. Asunnossa on todella paljon jätepaperia, roskapusseja ja turhaa roinaa. Sovittiin työajaksi kaksi täyttä päivää ja kaksi iltaa. Otan pojan kaverikseni kun homma alkaa maanantaina. Huomenna ostan nokkakärryt, koska niitä todella tarvitaan tässä työkohteessa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hyvä työkohde

2. Poika liittynyt Facebookiin ja saanut paljon kavereita

3. Lupasin kannattaa mainoksella palomiesten julkaisua