Poika tuli kotiin aamulla neljän jälkeen. Oli kävellyt osan matkaa kaupungista (myöhästyi bussista) ja lopun matkaa tuli taksilla. Mukavaa oli ollut. Olivat olleet Vanhassa Montussa ja Senssillä. Lopuksi tietysti hampurilaisravintoloissa ruokaa hakemassa ;-) Onneksi poika tuli ehjänä ja hyväkuntoisena kotiin!

Heräsin aamulla yhdentoista maissa. Luin loppuun Jokisen kirjan ja siihen perään Aamulehden. Poika heräsi vasta yhden jälkeen. Sain silloin tarkan selostuksen eilisen tapahtumista. Juteltiin monista asioista.

Iltapäivällä lähdin ostoksille ja kyselin tytärtä mukaani. Lähti mukaan. Hain hänet Kalevasta, poikakaverinsa asunnolta. Ensin menimme Biltemaan ostamaan niitä nokkakärryjä. Ukkonen jyrisi oikein kunnolla ja sadetta piisasi. Kaupassa oli myyjänä entinen kurssikaverini ja palveli kuin mestarimyyjä. Olipa kiva tavata pitkästä aikaa.

Kävimme Ikeassa syömässä. Minä söin kanafileen ja tytät lettuja ja salaatin. Joimme vielä kahvit pullan ja leivoksen kera. Juttelimme tyttären poikakaverista monta juttua. Ostin ruokapuolelta lihapullia, perunaröstiä, puolukkahilloa ja prinsessaleivoksia. Kotimatkalla ajelimme vielä uuden asuinalueen kautta, eli tutustuimme Vuorekseen.

Tytär takaisin Kalevaan ja minä kotiin. Paistoin pojalle perunoita ja laitoin sekaan Ikean lihapullia. Kastelin pihakukat, vaikka taivaalta tuli hieman sadetta.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva ostosreissu tyttären kanssa

2. Pojan kanssa mukavat jutustelut

3. Jokisen "Suurta pahaa" luettu jo puoliväliin