Heräsin aamulla asiakkaalta tulleeseen tekstariin. Ilmoitti että ovat lomalla seuraavat kaksi viikkoa ja ensi viikon siivouksen voisi jättää väliin. Jos se siis minulle sopii. Ilmoitin että sopii ja toivottelin hyvää lomaa koko perheelle.

Aamupalan jälkeen Leo makaili sylissäni ja oli kuuma kuin kekäle. Kärsin kuumuuden, jotta kissa sai nukkua hyvät päikkärit.

Täytyy varmaan laittaa ensi viikolla Aamulehteen mainos. Töitä on heinäkuulle aivan liian vähän. Onhan se mukava "lomailla" näin helteellä, mutta rahaa on oltava laskuihin.

Hain päivällä asiamiespostista pojan tilaamat armeijahousut. Olivat ihan sopivat, tosin vyötä niissä pitää käyttää. Varustelekasta tulee kuulemma paljon tilauksia, näin asiamies (nainen) kehui. Uusin samalla lottoni ja maksoin monivetokimppani.

Luin Jokisen kirjan loppuun. Lyöty mies on huonoin Seppo Jokisen kirjoittama kirja. Osa tuotannosta on vielä lukematta... Hamuan kyllä jatkossa lisää hänen kirjojaan luettavaksi.

Keitin pojalle uusia perunoita ja lämmitin pihvejä. Itse söin kaalipataa. Katselin illalla Monacon häitä. Morsian jännitti kovasti, mutta oli kaunis. Sulhanen oli aika rento. Täytyy katsoa huomenna kooste.

Tytär tuli käymään ja kävimme yhdessä Lidlissä. Unohdin ostaa multaa pihakukille. Siispä huomenna reissu mullanhakuun. Tytär kyseli veljeään kyläreissulle mummolaan. Poika ei lähtenyt ja sitten tytär päätti pyöräillä kaupungin toiselle puolelle.

Päivän onnistumiset:

1. Poika oli tankannut autoni (taas oli ollut yöllä kaverin kuljetusta)

2. Ukkonen jyrisi päivällä, mutta siihen se jäi

3. Kylmä suihku virkisti hetken verran