Aamulla olin kymmeneltä Nattarissa. Vastassa kaksi mukavaa koiraa. Molempia piti silitellä ja paijata tasapuolisesti. Tuli hommatkin tehtyä. Toinen koirista (nuori mäyräkoira) oli oppinut aukomaan keittiön alalaatikot. Otti sieltä spagettia ja levitteli sen ympäri taloa. Jätin perheelle viestin: joku lukitusjuttu pitäisi keksiä laatikoille.

Koukkasin kodin kautta. Laitoin pojalle ja itselleni perunaröstejä ja lihapullia. Sitten matkasin Hämeenpuistoon vakiasiakaan luokse. Maksu tuli käteisellä kuten yleensä. Varttia vaille viisi olin jo raivauskohteessa.

Oma imuri oli matkassa ja se toimi paremmin kuin asiakkaan imuri. Sain olohuoneen ja eteisen todella hyvään kuntoon. Olohuoneessa imuroin pehmolelut, sohvan ja nojatuolit. Puistelin torkkupeitot ja shaalit. Kylppärissä sain kaapit kuntoon.

Keittiö on sitten huomenna tärkein kohde. Sain tänään puolet laatikoista järjesteltyä. Osa tavaroista roskiin ja jäljelle jääneet järjestykseen. Asiakas (siis tilaaja) oli tänään poikennut paikalla. Laittoi minulle tekstarin että hyvältä näyttää! Ehkä tapaamme huomenna. En vielä edes tiedä laskutusosoitetta ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Tiskit tiskattu ja pyykit pesty kotona

2. Pitkä työpäivä on parempi kuin lyhyt

3. Nyt saunaan ja öljyhoito pois hiuksista