Olipa outoa kun heräsin jo kuuden jälkeen. Aamupalaksi tein nakkimunakkaan ja lisäksi oli kupillinen teetä. Yhdeksän maissa sitten torkahdin nojatuoliin, mutta en onneksi nukkunut pommiin.

Ainoa asiakas oli tänään Messukylässä. Perheen rouva ja kissat olivat paikalla. Mies oli joutunut eilen sairaalaan sairaskohtauksen takia. Olivat huomanneet monta positiivista asiaa, vaikka kohtaus oli ollut vakava. Onneksi se ei tullut lomamatkalla, eikä autoa ajaessa ja onneksi kohtaus ei ollut todella vakava. Ennuste on hyvä ja perhe luottaa Jumalaan. Joimme hyvät kahvit ja juttelimme kissoista ja remonteista.

Kotona sain kesäkuun tilit valmiiksi kirjanpitäjälle. Söin ja sitten nukuin parin tunnin päikkärit. Leo-kissa nukkui samanverran sohvalla.

Illalla poikkesin vielä lähikaupassa. Näin naapuruston rouvan ilmoituksen kaupan seinällä: omakotitalon tyhjennysmyynti sunnuntaina. Soitin hänelle. Oli saanut talonsa myytyä ja kauppakirjat tehdään maanantaina. Sovittiin että tavataan sunnuntaina.

Pahanaapuri poikkesi pihassaan. Otti matkaan polkupyöriä, mutta ruohonleikkuusta ei ollut tietoakaan. Ruoho rehottaa jo niin pitkänä ettei sitä saa poikki kuin viikatteella.

Päivän onnistumiset:

1. Aamulla verenpaine 60 / 90 ja pulssi 70

2. Kivat juttelut asiakkaan kanssa

3. Pyykit on pesty