Tänään piti tehdä vaikka mitä, mutta suurin osa hommista jäi tekemättä. Heräsin sentään jo klo 11.00 kun oli kännykässä herätys. Aamupalaan ja lehdenlukuun meni aikaa. Iltapäivällä lähdin metsästämään uutta kännykkää.

Ensin Veikon koneeseen: haluamaani laitetta ei ollut myynnissä kuin verkkokaupassa. Minä juuri halusin näpelöidä ja nähdä sen suositellun kännykän kädessäni. Myyjä ajoi meitä asiakkaita pois kaupasta: suljetaan neljän minuutin päästä, kaikki pois! Olipa palvelua ;-)

Kävin vielä Gigantissa, mutta ei sielläkään ollut kyseistä puhelinta. Paikalla oli kovasti turisteja. Onkohan heille mainostettu "edullista ostospaikkaa". Kyseistä kännykkää ei löytynyt kuin verkkokaupasta.

Nappasin tyttäreni kyytiin Sammonkadulta. Oli siellä poikakaverinsa luona. Toi minulle maistiaiseksi hyvän tortillan. Söimme ruuat autossa ja sitten kohti Pirkkalaa. Verkkokauppa.comissa tutustui kännyköihin melkein tunnin ajan. Lopulta valitsin tämän. Sitä ei ollut hyllyssä, joten se tilattiin ja saan sen varmaan ensi viikolla.

Kotona keitin uusia perunoita ruuaksi. Niitä syötiin lihan ja makkaran kera. Hyvää oli! Leo söi taas tänään kärpäsen.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva ostosreissu tyttären kanssa

2. Uudet perunat oli hyviä

3. Uusi puhelin taitaa olla hyvä ostos