Aamulla olin Messukylässä ja ihan vakihommat. Pyysivät pesemään pesuhuoneen seiniä, jos ehtisin. En ehtinyt. Asentavat viikonloppuna pesuhuoneeseen suihkukaapin. Sovittiin myös kissojen hoidosta. Perhe lähtee Pariisiin ensi viikolla ja kissat ovat minun vastuullani viikon päivät.

Toinen kohde Linnainmaalla. Leskirouvalla on aina tärkein juttu että matot tampataan ja tuuletetaan. Ja aina pelätään sadetta ;-) Matot tuli tampattua, mutta tuuletuksen aikana alkoi sade. Rouva päivysti yli tunnin parvekkeella sadetta. Matot kostuivat hieman ja niitä sai sitten asetella parvekkeelle kuivumaan. Asiakas olisi vielä keittänyt minulle kahvit, mutta minulla oli kiire kampaajalle. Maksoi käteisellä ja maksoi myös tuomani mopin ja sen varren.

Kampaaja leikkasi hiukseni ja värjäsi tyven. Kulmakarvat värjättiin myös. Näillä toimenpiteillä pärjään noin 6-7 viikkoa. Uusi kampaamoaika tuli myös sovittua.

Illalla tulostelin laskut huomisille asiakkaille. Juhannuksen jälkeinen muuttosiivous peruuntui. Asiakas soitti ja ilmoitti että uusi omistaja alkaa remontin ja siivous on turhaa. Pitää nyt palauttaa asunnon avain.

Päivän onnistumiset:

1. Hiukset on nyt tiptop

2. Sain ohjeita uuden puhelimen hankintaan

3. Facebookissa uusia kavereita