Aamulla olin Messukylässä ja homma kesti vain pari tuntia. Kaupan kautta kotiin: ostin einesruokaa joka oli ihan hyvää. Kahdelta olin uuden asiakkaan luona.

Siellä raivasin asiakkaan kanssa yhdessä varastoa. Saimme seitsemän pussia vaatetta kierrätykseen. Roskiin meni yksi pussi ja pahvejakin meni pussillinen jäteastiaan. Sovittiin kaksi uutta käyntiä.

Toisen uuden asiakkaan luona poikkesin illalla Kaukajärvellä. Kyseessä muuttosiivous, eli tyhjän asunnon siivous. Mies antoi minulle avaimen ja varsinainen työ on vasta juhannuksen jälkeen.

Ehdin käväistä kotona ja sitten menin poikaa vastaan rautatieasemalle. Kotimatkalla kävimme ruokakaupassa. Unohdin ostaa vessapaperia, mikä oli ihan loppu. Kävin vielä Teboililla ja nyt vessapaperia on muutamaksi viikoksi.

Illalalla kokeilin uutta puhelinta ja sehän toimi hyvin. Palasin vielä vanhaan puhelimeen, koska tekstariviestit ja kalenterimerkinnät pitää ottaa muistiin. Ehkä lauantaina ehdin Elisan kauppaan vaihtamaan tätä liittymääni.

Sain vielä illalla soiton uudelta asiakkaalta. Sovittiin siivous ja ikkunanpesut kesäkuun lopulle. Asiakas taitaa lukea blogiani? Kertoi että tietää minun olevan iltaihminen ;-) Niin tai näin: mukavalta kuulosti tämäkin asiakas puhelimessa.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä riittää

2. Poika on kotona

3. Huomenna lyhyt työpäivä