Aamulla oli aika tohinaa kun raivasin tavaroita pois. Siivousfirmasta soitettiin klo 11.20 ja kysyttiin voisiko siivoojat tulla etuajassa peruutuksen takia. Olisivat tulleet klo 11.30-12.00. Kielsin tulon, koska kotona oli "tilanne päällä". Tulivat sitten vartin myöhässä klo 13.15. Kaksi siivoojaa ja välineet sekä aineet. Minä lähdin pois jaloista.

Kävin Kangasalan Prismassa. Ostin ämpärissä kasvavia porkkanoita ja retiisejä. Hinta vain euron kappale. Ostin myös ötökkäverkkoa. Alemyynnissä ei ollut juuri mitään hyvää vaatetta. Oli taas vanhat rytkyt tuotu tyrkylle. Kävin Hesessä syömässä.

Tulin kotiin klo 15.00 ja siivoojia ei näkynyt: olivat lähteneet ajoissa, koska tulivat myöhässä. Ihana siivottu koti, työnjälki oli hyvää. Ainoastaan se oli miinusta että ulko-ovi oli auki lukosta.

Illalla olin Pirkkalassa ex-tuttavani luona. Joimme hyvät kahvit leivosten kera. Visiitti kesti 2,5 tuntia. Sovimme raivausajan ja suunnittelimme tavaroiden jatkojalostusta. Poikkesin Cittarin eläinkauppaan ja siellä oli myyjänä kummityttöni. Ostin Leolle Ever Clean kissanhiekkaa ja uuden hiekkalapion.

Kotimatkalla poikkesin asiakkaan kissoja morjestamaan. Toinen kissoista oli kakannut eteiseen, muuten kaikki oli OK. Laitoin ruuat, vedet ja huolsin vessat. Lisäksi tein pikaimuroinnin. Huomenna perhe tulee illalla kotiin.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin aika pitkään

2. Koti on nyt siivottu tiptop

3. Leolla uutta hiekkaa