Jo eilen sain soiton asiakkaalta, jolle piti mennä tänään. Oli lomamatkalla ja sovittiin että uusi aika sovitaan myöhemmin. Itse soitin huomiselle asiakkaalle ja peruin huomisen. Tällä helteellä ei saa ikkunoita pestyä kunnolla. Pesuaine kuivuu ikkunaan heti ja varmasti jää raitoja. Sovittiin että asiakas soittelee ensi viikolla.

Ainoa työmaa oli tänään Järvensivulla. Hommat ihan OK. Töiden jälkeen matkasin Koskikeskukseen ja siellä Elisan myymälään. Kerroin että tarvitsen uuden sim-kortin, koska vanha ei toimi kunnolla. Kortti vaihdettiin vanhasta puhelimesta uuteen ja kaikki tiedot kopioitiin. Hyvä palvelu!

Kävin syömässä Manhattanissa pihvin ja kiertelin vaatekaupoissa. Eipä alesta löytynyt mitään tälle ruholle. Melkein itku tuli sovituskopissa monen peilin edessä.

Kotimatkalla kävin Kalevankankaan hautausmaalla. Istutin vanhempieni haudalle harlekiinikukkien sipuleita. Kotona keitin teetä ja luin Seppo Jokisen kirjan loppuun. Sitten kiirehdin Messukylän kirjastolle. Tilasin edellisen Jokisen kirjan (Lyöty mies). Lainasin keittokirjoja ja yhden knalli ja sateenvarjo CD:n.

Kotona tein kaalipataa ja fetasalaattia. Tytär soitti illalla. Lupasin palauttaa huomenna hänen ostoksensa Kaukajärven postiin.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi puhelin nyt käytössä

2. Hyviä ruokia tehty

3. Kokkailu innostaa taas