Aamulla olin Nattarissa ja siellä oli vastassa kaksi ihanaa koiraa. Vanhempi koira meni makoileen sohvalle, mutta mäyräkoiranpentu oli riiviö. Hauska sellainen! Aina kun käärin mattoja, koira meni matolle ja halusi että se käärittäisiin maton sisään. Sitten se hyökkäili imurin kimppuun.

Kävin kotona syömässä ja matkasin sitten Hämeenpuistoon. Asiakasperhe teki lähtöä mökille ja ehdimme vaihtamaan muutaman sanan. Hommat ihan OK.

Kotimatkalla kävin Ikeassa. Eihän niitä laventeleja ollut enää myynnissä. Ostin cd-koteloja, pussinipsejä, torkkupeiton ja ruokapuolelta juustoa, vaniljakastiketta, sillejä, sinappia ja suklaakeksejä.

Kävin kotona ja sitten vielä Prismaan. Sieltä Vuoksen piirakoita, lohta, jäämerensalaattia, kirsikoita, uunilihaa, yrttejä ja yrttiruukku.

Palautin pullot Lidliin ja sain niistä yli viisi euroa. Ostin jauhelihaa, karkkeja, banaaneja, raejuustoa, korppukinkkua ja leipää.

Leo on ollut ihan hurjalla päällä kun poika on ollut lomilla. Seuraa poikaa kuin hai laivaa. Poika leikkii kissan kanssa enemmän kuin minä ;-) Leo on metsästänyt ja syönyt tällä viikolla ainakin kolme kärpästä. Loistava metsästäjä!

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tarjouspyyntö tänään

2. Nyt on herkkuja kotona

3. Viikonloppu alkoi