Olisin saanut nukkua vaikka kuinka, mutta heräsin jo kymmenen maissa. Aamupala ja lehdenlukua. Leo tuli tietysti pöydälle makoilemaan ja sain siirrellä sen häntää pois lehdeltä monta kertaa.

Päivällä istutin ruusupavun ja illalla levittelin etanamyrkkyjä pitkin pihaa. Tytär tuli käymään illalla. Tein vohvelitaikinan valmiiksi ja sitten lähdin tyttären kanssa asiakkaan kissoja morjestamaan. Tytär leikki kissojen kanssa ja minä huolsin ruoka-, juoma ja vessapuolen.

Kotona paistelin vohvelit. Tytär otti vielä matkaansa raparperejä. Minä ulkoilutin Leoa valjaissa. Eihän tämä kissa liikkunut taas mihinkään: makaili vaan maassa. Otin siltä valjaita pois, niin kusiainen kulki kädessäni ja puri ikävästi.

Poika sai soiton kaveriltaan joka pyysi kyytiä Tohlopista tänne meidän nurkille. Ensin kyydittäviä oli kuusi, mutta myöhemmin vain kolme. En innostanut poikaa kyytimieheksi. Jos autossa on ylikuormaa, niin kuski on vastuussa. Epäilin saako kyydistä edes kattavaa maksua? Sanaselkkauksen jälkeen poika lähti hakemaan kaveriaan ja hänen kavereitaan. Sitäkin pojalle moitin, että onko se kaveri joka ottaa yhteyttä vain pari kertaa vuodessa. Ja silloin on asiana vain kyytitilaus.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät vohvelit nautittu

2. Naapurissa loppui jo bileet

3. Kissa sai ulkoilla