1309021949_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Unohdin eilen kertoa että Leo teki lyhyen karkumatkan. Valjaissa ulkoilun jälkeen kissa pääsi livahtamaan ovesta ulos. Onneksi poika sai sen nopeasti kiinni. Kissa ehti kuitenkin hieman syödä ruohoa tyytyväisenä. Nyt olemme entistä tarkempia ulko-oven suhteen.

Poika tuli kotiin vasta aamulla. Oli kyydinnyt kaveriaan ja olivat vielä käyneet Lahdenperän ABC:lla kahvilla. Juttelua oli riittänyt moneksi tunniksi. Otan takaisin eiliset sanani: onhan se hyvä tavata kavereita harvemminkin ;-)

Päivällä nukuttiin päikkärit. Poika sohvalla nelisen tuntia ja minä sängyssäni kolmisen tuntia. Leo taisi nukkua ainakin viisi tuntia saunalla. Ruuaksi tein illalla oikein makoisaa nakkisoppaa.

Päivä on ollut sateinen ja välillä on aurinko pilkahdellut. Naapurissa on ollut melko hiljaista. Eilen siellä juhlittiin aika meluisasti, mutta ei siitä ollut haittaa. Vieraat olivat enimmäkseen thaimaalaisia ja musiikki sen mukaista. Paha naapurikin piipahti eilen kotonaan. Uskokaa tai älkää, mutta hän otti pihavarastostaan autonsa kyytiin kahdet sukset. Talo on ollut tyhjillään jo yli kuukauden ja pihassa kasvaa todella pitkä heinikko.

Kesälomani lyheni puolella päivällä: maanantai-illaksi tuli työtilaus. Entinen tuttavani soitti tänään ja kyseli raivausapua eronsa keskelle.

Nyt lähden vielä asiakkaan kissoja katsomaan ja sitten saunaan. Lisäksi pyykinpesua ja hieman raivausta täällä kotona. Siivoojat tulevat meille maanantaina. En toki siivoa heitä varten, mutta pitää hieman järjestellä paikkoja ja laittaa roinaa pois.

Päivän onnistumiset:

1. Lepoa ja rauhallista oloa

2. Aamulehden ristikko melkein täynnä

3. Uusi työtilaus