Heräsin jo klo 11.00 koska kello herätteli. Aamulehden lukua teen ja leipien kera. Ihana aamu ja varsinkin kun nyt oli kesäloman eka päivä. Vielä neljä päivää lomaa jäljellä ;-)

Pakkasin autooni tavaraa ja matkasin Nekalan jäteasemalle. Purin täyden lastin eri kontteihin. Kävin vielä Nekalan kierrätyskeskuksessa ja vein sinne pari pakettia. Sitten kotiin. Uusi annos teetä leivän kera. Katselin Sillä silmällä jakson ja Leo nukkui sylissäni.

Uusi kuorma jäteasemalle. Kotoa kaksi kaiutinkaappia sekä vanhat stereot. Lisäksi mullistava siivousvehje sekä vanhoja kännykköjä. Ehdin asemalle juuri ennen sen kiinnimenoa. Poikkeisin Ahlmannin tilapuodissa. Ostin juustoja, mustaherukkajauhetta ja leikkeleitä. Lisäksi taimia: liperi, sitruunamelissa, ruusupapu, punarevonhäntä ja pelargoniat.

Nappasin pojan kyytiini Kaukajärven Nesteeltä ja kävimme yhdessä ruokakaupassa. Poika maksoi ostokset, tänään oli ollut tilipäivä. Kotona keitettiin kahvit ja juteltiin kuulumiset. Kävin illalla katsomassa asiakkaan kissoja. Niillä oli kaikki hyvin: olivat menneet takaa-ajoa ja matot olivat mullinmallin. Siivosin niiden vessat, laitoin uutta ruokaa ja vaidoin vedet.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava touhukas kesälomapäivä

2. Poika on taas kotona

3. Hyviä herkkuja ostettu