Sain jo eilen viestin vakiasiakkaalta: älä pelästy huomenna, meillä on kaksi kesätyttöä kotona. Menin Järvensivulle ja siellähän tytöt olivat. Lähtivät kaupungille kun minä saavuin paikalle. Mukavalla murteella puhuivat ;-)

Toinen työmaa oli keskustassa. Käväisin Subissa ja ostin hyvän leivän. Söin sen autossa. Näin hienosti syö yrittäjä! Auto maksulliseen parkkiin. Asiakas esitteli minulle uuden iPodinsa. Kuulemma halvimmasta päästä: hinta noin 500 euroa. Hommat sujui hyvin ja asiakas kävi välillä vaateostoksilla. Lähtee ulkomaille ensi viikolla. Seuraava aika sovittiin.

Kolmas kohde oli selkeää raivausta. Asiakkaan kellarivarasto tyhjennettiin kokonaan. Roskiin ja kierrätykseen lähti vaatteita, mappeja, kukkaruukkuja, parvekelaatikkoja sekä stereot kaiuttimineen. Myös pahveja sekä jätepaperia lähti pois. Tilaa tuli hienosti! Sain työstä hyvät valokuvat ja liitän ne myöhemmin yritykseni nettisivulle.

Nyt minulla on autossa aikas paljon asiakkaiden tavaraa. Menossa joko kierrätyskeskukseen tai ongelmajätepisteelle. Vasta lauantaina ehdin toimittamaan ne perille, mutta hyvä niin.

Päivän onnistumiset:

1. Löysin tänään kaksi neliapilaa

2. Kesäteatteriliput varattu

3. Poika siivosi kissanvessan