Työt alkoivat klo 11.00 Leinolassa. Raivasin asiakkaan kanssa vaatehuonetta. Saimme todella hyvää jälkeä aikaiseksi. Vaatteita ja täkkejä meni tyhjiöpusseihin ja ne vasta tilaa tekivätkin. UFF:lle lähti neljä jätesäkkiä. Nyt vaatteet on tangolla järjestyksessä: hameet, jakut, housut ja yhdistelmäasut.Kaksi vaatehuonetta järjestelty, kolme käyntiä ja yhteisaika 10 tuntia. Mielestäni aika ripeää toimintaa!

Kävin kotona syömässä ja herättelin pojan. Hain postit postilaatikosta. Siellä oli muun postin seassa iso kirjekuori, jossa luki terveisiä Leolle. Kerroin mukavat terveiset Leo-kissalle silitysten kera. Kiitos sinne Mikkelin seudulle!

Toinen työkohde oli Pyynikillä. Siellä oli asiakas vastassa. Ehdimme vaihtamaan kuulumiset ja sitten asiakas kiirehti bussipysäkille. Hommat ihan OK. Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen.

Ukkonen hätyytteli illalla. En uskaltanut tulla tänne koneelle ja vietin sitten aikaani keittiössä. Tiskit koneeseen ja käsintiskausta kattiloille ja paistinpannuille. Paistoin huomiseksi kananmunia evääksi. Tuli siinä jääkaappikin siivottua ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja tehokas työpäivä

2. Poika ehti junaan ja oli ajoissa Parolassa

3. Leo sai terveisiä