Eka kohde oli Lukonmäessä. Luulin ettei perheen kissa ole paikalla, kun sitä ei näkynyt missään. Sitten se löytyi olohuoneen nojatuolista: oli siellä päiväunilla. Siirtyi myöhemmin sänkyyn jatkamaan uniaan. Hommat ihan OK ja kävin sitten kotona teetauolla.

Leo makaili sylissäni kun katselin telkkaria ja join teetä leipien kera. Ehdin katselemaan tallennetun Sillä silmällä jakson. Olisipa hauskaa jos meille tulisi viisi homoa ja laittaisi minut ja asunnon hyvään kuntoon ;-) Piristävä ohjelma!

Soitin ja kyselin uutta puhelintani. Kuulemma on tilattu maahantuojalta ja toimitus on vasta ensi viikolla. Se siitä. Mutta hyvää kait kannattaa odotella?

Toinen työkohde oli raivausta. Lapsen huone siivottiin ja kaapit järjesteltiin. Roskiin meni pari jätesäkillistä turhaa tavaraa. Autoni kyytiin tuli pahvilaatikollinen ongelmajätettä. Illalla pakkasin autoon lisää tavaraa jotka matkaavat huomenna Nekalan ongelmajätepisteelle.

Kotimatkalla hain ruokaa kiinalaisesta. Yksi annos riittää hyvin 2-3 hengelle, se on todettava. Söin osan ruuasta ja aamupalaksi jäi osa. Olin asiakkaan kissojen luona eli söin ruokani siellä. Kissat eivät kyllä kaivanneet seuraa. Toinen loikoili parvekkeella ja toinen tuli kyllä minua morjestamaan. Laitoin niille ruuat, vaihdoin vedet ja putsasin vessat.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Ruokia varattu huomiseksi

3. Tyttären kanssa mukavat jutustelut puhelimessa