Nukuin kahteentoista ja olinkin aikas virkeä herätessäni. Aamupalaa nauttiessa tytär soitti ja kyseli lähtöaikaa Hämeenkyröön. Sovittiin hakuajaksi klo 14.15. Nappasin tyttäreni Kalevasta matkaan. Tytär hehkutti vielä eilistä jalkapallomaaliaan: eka maali hänen uralla ;-) Matka sujui mukavasti jutellessa.

Hämeenkyrössä olimme jo vähän ennen kolmea. Vaasantie on nopea ajettava: rajoitukset 60, 80 ja 100 km / tunnissa. Ruuhkaa ei ollut.

Paikalle tuli myös toinen siskoni miehensä kanssa. Ja heidän tytär joka on minun kummityttäreni. Oli vahvasti raskaana ;-) Kahvittelu sujui hyvin ja pöydässä oli herkkuja. Kinuskikakkua, pikkuleipiä, yrttimarinoituja oliiveja ja savustettua lohta.

Tytär innostui silittämään ja lyhentämään siskoni uusia verhoja. Hienot Vallilan verhot. Lähtö viivästyi ja hyvä kun ehdin taas poikaa kyyditsemään. Hän ehti kyllä junaan ja pääsi Parolaan perille ajoissa.

Niin, Leo-kissa oli taas oleillut yläkerran ikkunoissa. Olen toimittanut pojalle ettei ikkunoita saa pitää auki ettei kissa putoa alas. No, kissa oli taas ollut ikkunssa ja läpiveto oli pamauttanut ikkunat kiinni. Kissa jäi ikkunalaudalle (ulkopuolelle) ja poika oli syöksynyt kissaa pelastamaan. Ja onneksi onnistui! Päätin että yläkerran ikkunoihin on saatava verkot.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvin on nukuttu

2. Kiva reissu ja hyvät kahvittelut Hämeenkyrössä

3. Pyykit pesty ja laitettu kuivumaan