Lähdin kohti Toijalaa klo 12.40. Varasin matkaan tarpeeksi aikaa ja se olikin hyvä juttu. Moottoritiellä oli ruuhkaa. Päälleni laitoin kesämekon, mutta sukkahousut puin päälleni vasta huoltoasemalla. Ostin huoltoasemalta varasukkahousut ja varmaan siksi alkuperäiset pysyivät ehjinä. Työkohteessa olin ajoissa.

Onneksi en ollut yksin tarjoilemassa juhlavieraille kahvia ja sapuskaa. Parina oli nuori tyttö jolla oli kokemusta tarjoilusta. Hänen anopilla on firma joka hoitaa tarjoilut ja muonat tapahtumiin. Tulimme hyvin juttuun ja saimme hommat hoidettua napakasti.

Ekat kahvivieraat / ruokavieraat tulivat klo 14.00. Kannoimme tarjottavat ja astiat ulos pöydille. Seuraavat vieraat tulivat klo 16.00. Heille kahvit ja sekä suolaiset että makeat tarjottavat. Vuokratut astiat piti huuhdella ja kasata laatikoihin. Koko ajan vahdittiin että pöydissä riitti tavaraa ja tarpeeksi astioita. Huh, huh!

Ennen kotimatkaa poikkesin taas Toijalan ABC:lle. Otin sukkahousut pois ja lähdin kohti kotia.

Kotona olin vasta seitsemän jälkeen. Laitoin heti riisipuuron valmistumaan. Tytär tuli käymään. Oli mukava syödä puuroa lasteni kanssa. Juttelimme mukavia. Sitten autoin tytärtä kun hän siivosi poikakaverinsa autoa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Kiva puurohetki lasten kanssa

3. Huomennakin saa nukkua pitkään