Aamulla Järvensivulle vakipaikkaan. Olivat ostaneet kaikki pesuaineet mitä viimeksi laitoin ostoslistalle. Ainoastaan yläkerran imurinpussit puuttuivat. Niinpä kuljetin imuria kolmessa kerroksessa, huh!

Laitoin tekstarilla onnittelut ex-poikakaverille: 50 vee. Soitin parille kaverilleni. Toinen oli toipumassa keuhkoputken- ja poskionteloidentulehduksesta ja toinen oli uupunut kovasta työmäärästä.

Ehdin käymään kotona ennen seuraavaa kohdetta. Hain itselleni ja pojalle sämpylät Linnainmaan Subista. Tarjouksella kaksi subia yhden hinnalla 1 vee synttäreiden takia. Paikalla olikin paljon porukkaa. Join kahvit kotona ja juttelin pojan kanssa. Ehdin myös lukemaan eilen lainaamaani Seppo Jokisen Hiirileikkiä.

Sitten kohti Tammelaa. Pesin kolme ikkunaa ja yhden ovilasin. Sitten vielä verhojen ripustelua. Voi että olikin kova homma. Valoverhojen nipsut olivat tiheässä ja niiden kiinnitys toi hien pintaan. Homman jälkeen join pariskunnan kanssa hyvät kahvit piirakoiden kera.

Poikkesin kotimatkalla Kalevan Prismassa. Siellä olikin porukkaa aikalailla: oli asiakasomistajapäivät. Ostin kaksi rasiaa etanamyrkkyä ja pullollisen rikkaruohomyrkkyä. Illalla levittelin pihalle Ferramolit. Hemmetin etanoita oli jokapaikassa.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät leivät halvalla

2. 15 % alennuksella myrkyt

3. Kavereiden kanssa jutustelua