Eilen oli netti pimeenä joten ei tullut postausta ;-) Yleensä olen saanut Elisalta hyvää palvelua, mutta eilen illalla (yöllä) tekninen asiantuntija oli mölli. Tänään tuli aamulla tekstari että vika on korjattu. Miksi aina epäillään että vika on asiakkaalla? Joka ikinen kerta kun vikaa on ollut, niin syyllinen on Elisa. Näin meillä.

No, eilinen kului ikkunanpesussa Messukylässä. Piti olla tarkka että kissat eivät olleet huoneessa jossa ikkuna avattiin. Illalla tuli kiitosviesti asiakkaalta. Ruokatauon pidin Munkkimiehissä.

Tänään olin vakipaikassa Nattarissa. Siellä oli vastassa kaksi koiraa: vanha spanieli ja mäyräkoiran pentu. Pentu oli innokas: syöksyi imurin kimppuun ja jäi melkein mattojen väliin kun käärin niitä. Pentu kakkasi ja pissasi matolle. Siivosin jäljet pois ;-)

Kävin kotona syömässä ja sitten uuden asiakkaan luokse Tammelaan. Ilmaista parkkia ei löytynyt vaan jouduin maksamaan 3,50 euroa parkkimaksua. Aivan ihana asiakas ja todella hieno asunto. Asunto oli sisustettu paremmin kuin mikään Avotakan esittely. Raivasin kaappeja ja pesin ikkunoita. Seuraava käynti viikon päästä.

Poikkesin luomuostoksille lähiruokapuoti Lempiin. Ostin sinappia, tyrnimehua, juustoa, kurpitsasalaattia ja makkaraa. Kauppa on hieno ja palvelu erinomaista.

Kotona kuukahdin kissa sylissä nojatuoliin. Heräsin klo 20.40. Ehdin vielä lähikauppaan ostoksille. Pojalle viesti ja tsemppaus. Hänellä on aamulla se ammattipätevyyskoe. Peukkuja, kiitos!

Päivän onnistumiset:

1. PlusTV kortti tuli ja kanavat näkyvät hyvin

2. Uusi ihana asiakas

3. Netti toimii taas