Aamulehti ei ollut aamulla postilaatikossa. Tarkistin vielä toisenkin postilaatikon, mutta sekin oli tyhjää täynnä. Soitin lehteen ja automaattiviesti kertoi että oli ollut painokoneongelmia. Lehti tuotiin laatikkoon vasta illalla.

Aamupäivällä olin Messukylässä vakipaikassa. Perheen mies oli paikalla, mutta hän lähti asioilleen kun saavuin. Vain kaksi kissa jäi kaverikseni. Töiden jälkeen kävin Munkkimiehissä syömässä aikas hyvää kalaa.

Sitten auton nokka kohti Toijalaa. Olikin aika mielenkiintoista ajaa pitkästä aikaa nopeutta 120 km tunnissa. Ei ollut ruuhkaa, mutta vettä satoi aika tavalla. Perillä oli raivausta. Perheen äiti ja poika oli paikalla. Ensin juotiin hyvät kahvit. Saimme kolmistaa tosi paljon aikaiseksi. Homma jatkuu viikon päästä. Asiakas kysyi ihan tosissaan minua kaverikseen huomiselle Tukholman shoppailureissulle. Piti kieltäytyä työkiireiden takia. Sovittiin että menen 4.6 "tarjoilijaksi" heidän ylioppilasjuhliin.

Paluumatkalla ei satanut, mutta ruuhkaa kyllä oli. Tein kotona ruuan ja söin sitä pojan seurassa. Kissa kiehnäsi jaloissa ja sen kanssa sai leikkiä. Illalla vein pojan rautatieasemalle. Poika ajaa huomenna Niinisaloon ja viettää siellä viikon.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat juttelut siskoni kanssa puhelimessa (noin tunti)

2. Lehtokotiloita ei näkynyt tänään. Myrkky tehoaa!

3. Ajomatka Toijalaan sujui kepeästi