1306873983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamulla olin Ruotulassa vakipaikassa. Koira oli paikalla ja hommat ihan OK. Asiakas oli jättänyt lapun, jossa kehotti pesemään ikkunat nyt sisäpuolelta ja myöhemmin (siitepölyajan mentyä) ulkopuolelta. Laitoin tyynen rauhallisesti tiedon että varasin isomman työajan kesäkuun lopulle, jolloin ehdin pesemään ikkunat. En todellakaan ehdi sovitun työajan puitteissa tekemään lisäksi ikkunanpesuja.

Kävin Messukylän kirjastolla. Lainasin Seppo Jokisen kirjan ja luin sitä parkkipaikalla. Samalla söin eväitä. Sitten matkasin Tammelaan. Ihmettelin kun asiakas ei avannut ovea vaikka kuinka rinkuttelin ovikelloa. Soitin hänelle ja puhelu meni suoraa vastaajaan. Jätin viestin ja lähdin ajamaan kotia kohti.

Asiakas soitti ja muistutti että minunhan piti hakea hänen avaimensa läheisestä kaupasta. Olin unohtanut koko jutun: siitä ei ollut mainintaa kalenterissani. Ei muuta kuin uu-käännös ja avaimenhakuun ja hommiin. Olin jo käynyt kaupassa ostoksilla (ostin leipää, juustoa, kinkkuleikettä ja makkaraa) mutta menin sitten uudestaan. Tein töitä tunnin verran ja silloin asiakaskin tuli jo kotiinsa. Lähdin kokoukseen ja lupasin palata takaisin.

Kokous oli Hatanpään Arboretumin kahvilassa. Joimme kahvit ja nautimme hyvää juustokakkua. Kokousasiatkin tuli setvittyä. Sitten takaisin hommiin. Sain asiakkaalta lahjaksi kaksi tulilatvaa. Minä annoin asiakkaalle puolikkaan feta oliivi focacciaa. Seuraava käynti sovittiin kuukauden päähän.

Pojasta ei ole kuulunut mitään. Laiton hänelle tänään tekstarin ja kyselin koska on tulossa lomille. Siskoni odottelee meitä torstaina synttärikahville Hämeenkyröön.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva kukkalahja

2. Hyvä kokous illalla

3. Hyvät ruuat luomukaupasta