Olin uuden asiakkaan luona klo 11.00. Ensin pesin ikkunat. Muuten ihan OK, mutta keittiön ulommaista ikkunaa en saanut auki. Makuuhuoneessa yhden ikkunan sälekaihdin ei suostunut rullautumaan. Lisähommana ja yllätyksenä asiakkaalle tiskasin hänen tiskit. Lisäksi siivosin tavalliset hommat sekä silitin melkein kymmenen miesten kauluspaitaa. Koko hommaan kului seitsemän tuntia. Illalla tuli kiitostekstari asiakkaalta.

Kotimatkalla kävin Hallituskadun postissa. Ostin postimerkkejä 200 kappaletta. Vielä huomenna niitä voi ostaa 23 %:n alvilla. Kesäkuussa hinta pysyy samana mutta alveja ei voi hyödyntää. Yrittäjät huom!

Ostin taas CityDealista alejutun. Auton pikapesut ja pesujen alekuponkia voi hyödyntää joulukuulle asti. Suosittelin diiliä parille kaverille. Jos suositeltu ostaa diilin, niin siitä saa kuusi euroa hyötyä ;-)

Yritin varata siivoojia meille, mutta en saanut yhteyttä soitollani. Jätin soittopyynnön, mutta siihen ei ole vastattu. Jo nyt sain huonon kuvan yrittäjästä. Soittelen taas huomenna ja yritän varata aikaa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä ja kiitos asiakkaalta

2. Aleostos autonpesuun

3. Ruokakaupassakin oli ale