Ihan rauhaisa aamu. Poikakin heräsi ennen puoltapäivää: oli kuulemma kaamea nälkä. Kissa touhotti omiaan ja pyöri jaloissa.

Lähdin kaverini kanssa keskustaan meikkikurssille. Paikalla oli väkeä enemmän kuin oli sovittu. Maksimi 15 hklöä kasvoi yli kahteenkymmeneen. Osa porukasta tuli myöhässä, koska heillä oli väärä osoite. Toivat mukanaan huonoa energiaa valituksineen.

No, kurssilla mentiin läpi koko meikkaus. Ensin pohjustettiin kasvot, sitten meikkivoide ja puuteri. Silmiin rajaukset, luomivärit ja häivytykset. Kulmakarvoihin väriä ja geeliä. Huuliin rajaukset ja väri. Poskipuna poskiluulle ja Wonder Powder silmäkulmiin ja poskille. Aurinkopuuteri oli aika kiva tuote. Eniten ihastuin kulmakarvavahaan, tai oliko se muotoa geeli?
Tässä tulos:

1305405355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kurssin jälkeen kävin kaverini kanssa Subissa leivillä ja kahvilla. Sitten kyyditsin kaverini Nokian Siuroon syntymäpäiville. Aikamoinen matka ja apuna oli vain netistä tulostettu kartta. Osasimme kyllä perille. Kotona olin vasta ennen seitsemää.

Äitini nuorempi sisko soitti ja onnitteli nimppareista. Juttelimme kuulumiset ja puhuimme mukavia. Tämä tätini on aika vauhdikas nainen: nyt tällä leskirouvalla on taas uusi miesystävä ;-)

Illalla ehdin olemaan telkkarin äärellä ja kissa nukkui tyytyväisenä sylissä. Katselin jo varmaan viidettä kertaa elokuvaa Vauhdilla Chicagoon. Aina se vaan naurattaa! Soittelin tyttären kanssa kuulumiset.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva meikkikurssi ja muutama uusi vinkki

2. En eksynyt Nokialla

3. Kotona on kiva olla