Kissa nukkui vieressäni. Heräsin muutaman kerran kun kissa nojaili varpaisiini: pelkäsin että se saattaisi raapia. Mutta ei mitään hätää, Leo on lempeä ;-)

Poika tuli kotiin ennen puoltapäivää. Koe oli ollut aamulla ja tulokset julkaistaan keskiviikkona. Kuulemma toinen koepaperi oli ollut helppo ja toinen vaikea. Kissa oli mielissään kun poika saapui kotiin. Samoin minä. Keitin aamukahvit ja tein meille hyvät leivät. Poikaa nauratti kun leipiin oli piilotettu persiljaa. Juttelimme viikon tapahtumat puolin ja toisin.

Tytär soitti ja kysyi lähtisimmekö Ikeaan syömään. Sinne matkasimme: hain tyttäreni Kalevasta hänen poikakaverinsa asunnolta. Poikakaveri oli Helsingissä juoksemassa puolimaratonia. Ikeassa syötiin ja tytär teki ostoksia, minä en ostanut mitään. Tytär osti olohuoneeseensa valkoisen maton, poikakaverilleen kylppärin maton ja lisäksi osti kasivoidetta ja käsisaippuaa.

Kyyditsin tyttäreni sinne poikakaverin asunnolle ja tytär pesi koko kylppärin. Illalla kävimme vielä yhdessä kaverini 40-vuotissynttäreillä. Vein lahjaksi shampanjapullon hauskan kortin kera. Joimme kakkukahvit.

Päivän onnistumiset:

1. Tyttären ja pojan kanssa hyvät keskustelut

2. Kiva ostosreissu ja ruokailu

3. Nyt saunaan