Aamulla olin Ruotulassa klo 10.20 ja hommat ihan rutiinilla. Perheen koira nukkui koko käyntini ajan, mitä nyt vaihtoi nukkumispaikkaa pari kertaa.

Käväisin kotona syömässä ja sitten Kaukajärvelle. Ketään ei ollut paikalla, paitsi tietysti perheen kissa löytyi sängyllä nukkumassa. Jos ihmettelette mitä lemmikkinne tekevät teidän poissaollessa, niin vastaus on että ne vaan nukkuvat ;-)

Piti mennä ex-työkaverille kylään, mutta sovimme tapaamisen huomiseksi. Tytär soitti ja kertoi tulevansa "kyläilemään". Koukkasin ruokakaupan kautta ja ostin paistovalmiita karjalanpiirakoita, maitoa ja juustoa. Keitin kotona kahvit. Kaverini soitti ja pyysi kahville. Kutsuin hänet meille ja tytär kävi hakemassa hänet. Meillä naisilla olikin mukavat jutustelut.

Sain kutsun Helsinkiin yhteen palaveriin. Olisin tilannut junaliput itse, mutta käytäntö on että järjestösihteeri tilaa ne. Totesin ettei vaan tilaa paikallisjunaan... Illalla tuli vahvistus junalipuista: paikallisjunaan varattu! Matka kestää yli kaksi tuntia. Myöhemmin lähtevät kaksi Pendoliinoa ovat perillä aiemmin. Laitoin sähköpostia ja yritin siis vaihtaa aikataulua. Toivottavasti siirto onnistuu.

CityDealista on tullut ostettua vaikka mitä: hieronta, jalkahoito, mikroneulaus ja akupunktio. Huomenna on se sydäntestaus.

Päivän onnistumiset:

1. Kaikki jätepaperit viety keräykseen

2. Mukava jutustelu illalla tyttäreni ja kaverini kanssa

3. Oikein mukava päivä kokonaisuudessaan