Aamulla kävelin Nattariin vakipaikkaan. Matkalla tapasin naapuruston naisen ja jäin jutulle. Kohteessa oli paikalla perheen tytär ja kaksi koiraa. Onnittelin tytärtä kun hän pääsi ylioppilaaksi. Työt ihan OK. Unohdin laskun, mutta toimitan sen viikonloppuna. Lupasin pekuttaa asiakkaan tytärtä torstaina: silloin on yliopiston pääsykoe.

Kävin kotona syömässä ja luin samalla Seppo Jokisen dekkaria. Hämeenpuistossa olin sovittuna aikana. Perheen rouva lähti kyläilemään. Mies oli jo aiemmin lähtenyt asioille: vapautti minulle heidän parkkipaikkansa. Hommat taas OK. Päänsärky alkoi klo 16.30.

Matkasin kotiin ja perille päästyäni luin dekkaria teen kera. Otin kipupillerin. Tytär soitti ja kysyi kyytiä Nokialle. Tarvitsi kirjan ensi viikon tenttiä varten. Sitähän lähdettiin hakemaan! Otin tyttäreni kyytiin Linnan pysäkiltä. Tytär sai ajaa, koska minun päänsärky vain jatkui. Kirja saatiin lainattua ja osasimme hyvin perille navigaattorin avulla.

Kotimatkalla poikkesimme vielä Kalevan Prismaan. Sain tyttäreltä uuden kipupillerin. Ostin Ferramolia 5 kiloa. Jo pitäisi riittää lehtokotiloiden torjumiseen. Levitin illalla rakeita taas pihalle.

Päivän onnistumiset:

1. Poika soitti ja kertoi matkaavansa Parolasta Niinisaloon ja sieltä taas takaisin

2. Mukava reisu tyttären kanssa

3. Huomenna nukun piiitkääään