Olin aamulla ihan pökissä kun kello herätteli ennen seitsemää. Join kupposen teetä ja söin yhden leivän. Evääksi varasin joghurtin ja tuoremehun. Poikaa herättelin klo 7.30 ja hän lähti kuskiksi. Pendoliino oli aikataulussa ja olin kokouspaikalla ajoissa.

Kokous oli ihan mukava, vaikka tarjottavat olivat surkeat. Pohdimme yli kolme tuntia erään projektin tulevaisuutta. Oikeastaan olimme vuodessa 2013 ja muistelimme aikaa kahden vuoden taakse. Aika mielenkiintoinen näkökulma.

Kokouksen jälkeen sain kyydin Pasilasta Helsingin keskustaan. Kävelin siellä pari tuntia ja kiertelin kauppoja. Neljä kerjäläistä pyysi minulta rahaa. Joko olen rikkaan- tai tyhmännäköinen. En ostanut Hesasta muuta kuin uudet verenpainepillerit apteekista. Vaihdoin junalippuni tuntia aikaisempaan Pendoliinoon ja evääksi ostin vettä ja pitsanpalan.

Junassa nukuin tunnin verran: taas varmaan kanssamatkustajat saivat kuunnella kuorsaustani. Sorry! Olin Tampereella jo viiden maissa. Poika oli vienyt siskonsa ja hänen poikakaverinsa hääjuhliin ja tuli sitten noutamaan minut kaupungista.

Ehdin poiketa Stockmannilla ja ostin sieltä uuden hiiren. Hinta vain 14,90 euroa ja kyllä nyt kelpaa surffailla. Kotimatkalla poikkesimme vielä ruokakaupassa: maitoa ja pakastepitsaa kotiin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava reissu Helsinkiin, mutta kotona on tosi hyvä olla

2. Uusi hiiri

3. Pyykit on nyt pesty