Päivällä menin Messukylään vakipaikkaan. Luulin että vain kissat olivat paikalla, mutta yllättäen löysin alakerran vessasta perheen isän. Vessan ovi oli kiinni ja yleensä se on auki jotta kissat pääsevät tarpeilleen. Nykäsin oven auki ja pelästyin kunnolla. Onneksi mies ei istunut pöntöllä tms vaan laittoi partavettä naamalleen. Lähti sitten asioilleen ;-)

Kävin taas Munkkimiehissä syömässä mutta ruoka oli heikkolaatuista. Jatkossa on pakko panostaa omiin eväisiin. Tyttären pyynnöstä kävin Pyörätaikureissa ja sieltä löytyi nappiksia eli nappulakenkiä hintaan viisi euroa pari.

Tyttärellä oli tänään työpaikkansa ensimmäinen jalkapallopeli. Sain nyt pelata pelkillä lenkkareilla ja hyvin se olikin sujunut. Saa mennä ostamaan omat nappikset myöhemmin.

Toinen työmaa tänään oli Linnainmaalla. Siellä oli käsikirjoittaja vastassa ja hänellä oli kiirettä. Paikalla oli myös koira sekä kissa. Sovittiin seuraava käynti kesäkuulle ja silloin raivataan kaappeja.

Kotona join teetä leipien kera. Sitten alkoi ukkosenilma. Kovaa jyrinää. Otin digiboksin ja modeemin johdot seinästä irti. Kävin ruokakaupassa ja kotiin päästyäni alkoi kova rankkasade. Vettä tuli oikein kunnolla. Ehdin pelastamaan kukkien taimet "hukkumiselta". Olen ulkoiluttanut taimia ja näin totutellut niitä ulos.

Päivän onnistumiset:

1. Siskoni soitti ja onnitteli minua nimppareista. Pikkuisen vaan väärä päivä ;-) Mukavat jutustelut kyllä

2. Tyttärellä oli hyvä jalkapallopeli

3. Soitin pojalle: tulee huomenna lomille ja saa lomailla torstaihin asti