Herättyäni laitoin teetä ja leipiä itselleni ja sitten Aamulehden pariin. Poika heräili myöhemmin ja huuteli yläkerrasta hyvät äitienpäivän toivotukset ;-)

Tein kääretorttutaikinan ja paistoin sen uunissa. Heti perään uuniin meni uunifile. Olipa uunin tehokäyttöä! Täytin kääretortun kermavaahdolla, mausterahkalla ja banaanisiivuilla. Torttu ei ehtinyt tekeytymään tarpeeksi ja oli liian kuivaa kahvipöydässä.

Mutta ruoka oli hyvää. Tein uunifileelle kastikkeeksi Ikean lihapullakastikkeen kerman kera. Lisäksi keitin perunoita. Salaatin virkaa hoiteli luomu kurpitsasalaatti.

Tytär tuli käymään iltapäivällä ja toi mukanaan kinuskikakun. Sitäkin syötiin. Syömisten jälkeen minua ja tytärtä alkoi ramasemaan. Poika meni yläkertaan pelaamaan, mutta me tytöt menimme päikkäreille. Tytär pötkötti sohvalla ja minä sängyssäni kissan kanssa. Unta ehdimme nauttia melkein kaksi tuntia.

Keitimme toiset kahvit ennen pojan lähtöä. Vein pojan linja-autoasemalle kahdeksan maissa. Tytär lähti pyöräilemään kotiaan kohti samaan aikaan.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava äitienpäivä

2. Maksettu hieronta ja kuumakivihoito. Aika kyllä vielä varaamatta

3. Leopold ulkoili pojan kanssa