Heräsin aamulla klo 10.30 kun ovikello soi vimmatusti. Soiton lisäksi vielä oveen koputeltiin. En mennyt avaamaan enkä pelottelemaan lapsia aamulookillani. Aamulehdessä oli kirjoitukseni, jossa toivottiin virpomista vasta kello 12 jälkeen, kiitos.

Aamulehden mukana ei tullut ihmiset / asiat liitettä. Soitin lehteen ja sain tiedon että liitteet tulevat huomenna. Osa lehdistä oli jäänyt ilman liitteitä.

Virpojia kävi muutama porukka. Ensimmäinen oli ihana tyttö joka oli pukeutunut pupuksi. Oli korvat, häntä ja valkoinen puku. Palkkioksi annoin Fazerin suklaanamuja.

Tytär oli Meston turnauksessa kahviossa työskentelemässä. Vein hänelle ruokaa iltapäivällä. Join kahvit Kaukajärven Vaparilla. Eväänä oli eilistä omenapiirakkaa. Nam!

Haravoin iltapäivällä. Kovan tuulen ansiosta suurin osa lehdistä lensi kadulle ja naapureiden pihaan. Olipa kätevää ;-) No, toisaalta tuli sitä roskaa muilta naapureilta meille myös.

Illalla viimetingassa äänestämään. Poika vaan pelaili ja hyvä kun sain hänet mukaani. Oli valvonut koko yön pelaten. Illalla tankkasin pojan keitolla ja leivillä. Sitten olikin valmista kauraa nukkumaan!

Kuvassa ne eilen istutetut kukkaset:

1303068683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivän onnistumiset:

1. Aika renkaidenvaihtoon varattu huomiseksi: Teboil

2. Pihaa on siivottu

3. Pyykit on pesty ja yksi kaappi järjestelty