Aamulla Linnainmaalle vakiasiakkaan luokse. Matot pihalle ja hakkausta! Ásiakas kyseli vuoden 2010 kuitteja veroilmoitukseensa. Totesin että kaikki kuitit olen hänelle toimittanut. Aikoinaan totesi ettei hän niitä edes tarvitse ;-) Tilinpäätöstä en ole saanut enkä ihan hevillä lähde siitä nivaskasta kuitteja metsästämään.

Kävin kotona ja söin jauhelihasoppaa. Samalla töllöttelin telkkaria. Mukavaa kun sain taas viettää oikean ruokatunnin.

Sitten Linnainmaalle uuden asiakkaan luokse. Paikalla oli mies joka on hauska komediahahmo. Arkielämässä kylläkin ihan tavis ;-). Olohuoneessa oli kaksi Venla-patsasta, ne ovat muuten todella painavia! Perheen koira tervehti taas innolla ja kissakin oli ystävällinen. Siivous ihan OK: tein oikein tarkkaa työtä. Perheen rouva selitti että hän aikoo siivota varaston kesälomallaan ja siihen menee ainakin viikko. Taidan tarjota hänelle apuani ja homma hoituu parissa päivässä.

1302896712_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika oli kotona jo ennen minua. Eteisessä oli matkatavarat: makuupussi, loma- ja varustekassi. Huomenna siis pyykkipäivä! Katselimme yhdessä tallennuksen Armadillo kahvin kera. Kissan kanssa sai leikkiä koko ajan. Taidan ostaa Leolle huomenna valjaat ja remmin. Pääsisi sitten ulkoilemaan.

Päivän onnistumiset:

1. Uusin ET-lehti tuli ja siinä oli minusta juttu

2. Mukava työpäivä

3. Viikonloppu, jee