Heräsin aamulla yhdentoista maissa kun jalassa oli kova särky. Vaivasenluu ilmoitti taas olemassaolostaan. Särkyä oli koko päivän. Hermosärkyä, aivan kuin hammassäryssä.Soitin kaverilleni, jolta on aikoinaan leikattu vaivasenluut. Hän kommentoi että juuri säidenvaihtelu tuntuu jaloissa. Varsinkin tämä kostea ilma.

Netti ja tv ovat toimineet tänään hyvin. Ihmettelyt! Illalla esittelin tyttärelle uusia tv-kanavia. Tytärtä nauratti: kuka tarvii niitä? Tarjolla on mm. venäjän, arabian ja englannin uutisia. Vanha telkkari on kyllä kohentunut: enää ei näy haittaavia raitoja ruudussa.

Paistoin kääretorttupohjat uunissa ja tein niistä täytekakun. Väliin tuli persikkaa, banaania, mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Lisäksi suklaalastuja. Kostutin kakkua persikkaliemellä ja vadelmamehulla. Kakku ehti tekeytymään vain tunnin verran ennen vieraiden tuloa. Kakku oli kyllä hyvää ja se syötiin melkein kokonaan.

Vieraina oli molemmat siskoni, toisen siskon lapsenlapsi ja oma tyttäreni. Meillä oli oikein mukavat jutustelut. Kissa sai kyytiä kun lähisuvun nuorin ajoi sitä takaa. Poika sai lahjaksi kukkia ja rahaa. Myös pääsiäismunan ;-)

Tytär torkkui illalla sohvalla ja katselimme samalla tallenteita. Illalla vein hänet Kaukajärvelle. Poikkesimme Nesteelle ostoksille. Tyttären poikakaveri lähti tänään Saksaan työmatkalle.

Onneksi huomenna on vapaapäivä ja saan lepuutella jalkaani. Laitoin jo peruutuksen kuntosalille, jolle olin "voittanut" käynnit.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat synttärit

2. Tiskit on tiskattu

3. Mukava ilta lasteni kanssa