Tytär soitti ennen yhdeksää ja ilmoitti saaneensa halvan lennon Argentiinaan. Lufthansa myi vahingossa lentoja ilmaiseksi, maksua tulee vain veroista ja polttoainelisistä. Tytär lähtee matkalle vasta syksyllä ja matkaseurana on hänen kolme likkakaveria.

Minulla alkoi työt vasta klo 11.00 Järvensivulla. Ihan rutiinilla meni. Jätin laskun ja ilmoitin siirrosta: pääsiäisen takia seuraava käynti aikaistuu päivällä. Matkasin kotiin ruokakaupan kautta. Ruuan jälkeen Pispalaan.

Kohteessa odotteli perhe: isä, äiti ja kaksi lasta. Lähtivät kyläilemään käyntini ajaksi. Tein heille myyntisiivouksen. Kommentoin myös heille valokuvista, joita olivat laittaneet asunnostaan nettiin. Lupasivat laittaa paremmat kuvat esille. Omistaja myy itse kohdetta.

Kotona teetä ja karjalanpiirakoita. Kissa nukkui tyytyväisenä sylissäni kun katselin Puutarhaetsivien tallennetta. Elisan digiboksi toimii muuten hyvin, mutta tallennukset eivät ala silloin kun ohjelma. Joudun katsomaan mainoksia, koska pikakelauskaan ei toimi kunnolla. Missähän on vika?

Päivän onnistumiset:

1. Illalla pitkä puhelu tyttären kanssa

2. Pojan kanssa tekstiviestien vaihtelua

3. Lasku lähti jo asiakkaalle