1302722995_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa niitä Ikeasta ostettuja kukkia. Siemenet itivät nopeasti ja kohta ne saa siirtää isompiin purkkeihin. Toivottavasti kasvavat hienoiksi kukiksi.

Aamulla kymmenen maissa soitti asiakas. Tiedusteli ettei vaan herättänyt minua ;-) Ovat jo oppineet soittoaikani. Eilen soitti toinen asiakas illalla kymmenen maissa. No, tämä tämänpäiväinen perui sovitun ajan kampaamokäynnin takia. Ihan hyvä syy naisihmiselle. Uskon että uusi tilaus tulee lähiaikoina: kevät tuo lisää töitä!

Olin Lukonmäessä pari tuntia hommissa ja siellä oli kissa kaverina. Lähtiessäni en löytänyt kissaa mistään. Lopulta se löytyi uudesta parvisängystä: nukkui siellä tyytyväisenä. Ajoin Amurin Helmeen ruokatauolle.

Tarjolla oli pinaattikeittoa kananmunan ja sulhaspiirakoiden kera. Keitto oli hyvää, mutta se oli kyllä aika pitkään liemeen tehty. Oli mukava kuunnella viereisessä pöydässä istuvien mummeleiden jutustelua. Vertailivat kännykköjä ja turvapuhelimien hintoja.

Pispalassa hommat normaaliin tapaan. Vein asiakkaalle kopion edellisestä laskusta, joka oli maksamatta. Maksoi sen heti nettipankissa ja vakuutti ettei ole laskua saanutkaan. Olen sen kyllä toimittanut, mutta pääasia että tuli nyt maksuun.

Pojalta tuli viesti: oli Niinisalon varuskunnassa ja jää sinne yöksi. Huomenna taas Tampereelle ja yöksi Kalkkuun. Perjantaina lomille.

Laitoin illalla viestiä kirjanpitäjälleni. Yritykseni veroilmoitusta ei ollut palautettu määräajassa enkä ole saanut vielä tilinpäätöstä. Saa nähdä mitä vastaa?

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua yhdeksään asti ja ilman painajaisia

2. Oikea ruokatauko tänään

3. Illalla kaksi jaksoa Puutarhaetsiviä kissa sylissä