Nyt oli kello soimassa ennen kymmentä. Kyllä sitä saakin paljon aikaan kun herää aikaisin ;-)

Aamulehden parissa kului taas melkoinen tovi. Kissa oli oksentanut yöllä ruokapöydälle eiliselle lehdelle. Se olikin helppo siivota pois.

Tytär soitti iltapäivällä ja mehän lähdimme shoppailemaan. Hain tyttäreni hänen poikakaverinsa luota Kalevasta. Suuntasimme ensin Lielahden Plantageniin. Ostin sieltä kolme orvokkia, yhden mustaviinimarjapensaan ja kaksi yrttiä.

1303587469_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Menimme Ikeaan syömään. Minulla oli kaksi lahjakorttia ja saimme ruuat siten ilmaiseksi. Mitään ei pitänyt ostaa, mutta tarjoukset houkuttelivat. Ostimme muovilokerikkoja (ovh 14,95 ja nyt hinta vain 3 euroa). Tytär osti vielä meikkipusseja  ja minä patteripaketin. Ostin vielä Dajm-kakun kun kaveri soitti ja pyysi kahville.

Kaverillani sitten kahviteltiin kakun kera. Jätin kakunlopun kaverilleni. Meillä oli mukavat jutustelut. Toinen kaverini soitti ja olisi tullut meille tänään kylään. Sovittiin että maanantaina tavataan. Tyttären kanssa ajelimme tänne kotiin.

Poika sai ottaa siskostaan ennen kuvat. Tytär tiukentaa kuntosaliohjelmaansa ja haluaa myös nähdä kuvista tulokset. Ihailen hänen sinnikkyyttä. Illalla vein tyttäreni Tammelaan kuntosalille. Tytär oli muuten ollut Hullun Poron avajaisissa ja oli ollut aika huonossa kunnossa seuraavana päivänä.

Laitoimme Leolle valjaat ja kissa kieri ja pyöri pitkin lattiaa. Kun se tottui valjaisiin niin vein sen ulos. Haistelua ja kulkemista häntä pörhönä. Tänään reitti oli vain talon ympäri. Kissa pelästyi pari kertaa jotakin ja yhden kerran sai itsensä sotkettua koristevadelmiin. Näin jännä reissu ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Pihaa siivottu taas ja orvokit istutettu

2. Mukava kyläreissu illalla

3. Nyt saunaan