Poika oli nukkunut kuin tukki, eli hyvin. Eilen hän olikin kuin humalassa, kun oli valvonut vuorokauden. Nyt taas siis pirteä ja elinvoimainen!

Minä join aamulla teetä ja söin leivän. Sitten Ruotulaan vakipaikkaan. Siellä oli vastassa sairas koira. Pöydällä oli lappu että soittaisin omistajalle jos koiran kunto huononee. Koiralla oli yskä ja se oksenteli limaoksennuksia. Kuumetta sillä ei ollut (kokelin että kirsu oli märkä ja kylmä) ja muutenkin yleiskunto oli OK. Tein omat hommani ja ennen lähtöäni tuli paikalle perheen tyttäret mummonsa kanssa. Lähtivät viemään koiraa eläinlääkärille.

Minä ajelin Teboilille ja autooni vaihdettiin kesärenkaat. Hinta 23 euroa. Kotona poika sai laittaa talvirenkaat pihavarastoon. Hain meille molemmille pitsat Kotipitsasta. Katselimme telkkaria ja juttelimme mukavia.

Illalla vein pojan rautatieasemalle. Matkalla poika huomasi ettei hänellä ollut matkalippuja, vaan vanhat liput matkassa. Oli kait heittänyt oikeat liput roskiin. Meinasi että ostaa uudet liput, mutta minä vakuutin että vanhoilla lipuilla pääsee. Ja niin kävikin: konnari oli leimannut lipun ilman tarkistusta ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Kaverini soitti ja sovittiin kyläkäynti meille lauantaiksi

2. Talvitakit pesty ja huomenna kevättakki käyttöön

3. Kissan kanssa leikitty ja kissaa hellitelty