Aamulla Nattariin vakipaikkaan. Paikalla oli perheen äiti ja tytär. Olivat lähdössä ostamaan tyttärelle ylioppilasjuhliin pukua. Paikalla oli myös perheen koira. Uusi koiranpentu on tulossa ja siihen oli jo varauduttu. Lattioilla oli vanhoja mattoja ;-)

Käväisin kotona ja menin Teboilille ostamaan öljyä. Laitoin autooni puolitoista litraa 10 W-40 W:tä ja jopa moottorin ääni muuttui ;-) Ajoin Villilään ja siellä hommat ihan OK. Perhe muuttaa kuun lopussa ja tavaroita oli jo pakattu hyvin.

Kohti kolmatta kohdetta pysähdyin Epilän Valintataloon ja ostin evästä. Sitten Pyynikille vakipaikkaan. Pariskunta lähti kyläilemään kun saavuin paikalle. Ihan normihommat. Lisähommana tein mikrouunin puhdistuksen sitruunan avulla.

Kotimatkalla kävin ruokaostoksilla Koivistonkylän Prismassa. Ruokien lisäksi ostin Leolle kissanvaljaat. Sain ne puettua hyvin päälle, mutta kissa kiemurteli ja yritti päästä niistä pois. Ulkorappusilla oli häntä koipien välissä eikä halunnut yhtään ulkoilemaan. Se siitä ulkoilusta ;-)

Illalla pojan kanssa juttelua. Paistoin hänelle talonpojanmunakkaan. Tytär kyseli veljeään kuskiksi, jos lähtee Hullun Poron avajaisiin. Saa nähdä onko autoni ollut liikenteessä yöllä?

Päivän onnistumiset:

1. Ostin Citydealista PlusTV:tä 3 kk hintaan 25 €

2. Ihana loma alkoi

3. Poika on taas lomilla