Aamulla Nattariin. Hälytykset onnistuneesti pois ja sitten hommiin. Huomasin ulkona että yksi talon lumiesteistä oli irti puolittain ja katolta tullut jää oli rikkonut parvekelaatikot. Laitoin asiasta tekstarin asiakkaalle ja vastaus tuli pian. Homma tiedossa ja korjaaja jo tilattu paikalle. Töiden jälkeen tuplalukitsin talon ja laitoin hälyt taas päälle.

Kotona pikainen ruokailu ja sitten Kaukajärvelle. Siellä oli sisustamista. Olohuoneessa sai siirrellä huonekaluja, kukkia ja muita tavaroita. Sitten normisiivous ja vielä mattojentamppausta. Asiakkaan kanssa oli taas mukavat jutustelut. Asiakas halusi laskutiedot tekstarilla, mutta pääsin tietokoneelle vasta iltamyöhään joten viestitys jää huomiselle.

Tytär tuli kyytiini ja matkasimme tänne kotiin. Keitimme kahvit ja juttelimme mukavia. Poika saapui kotiin nälkäisenä. Onneksi riisipuuro oli melkein valmiina. Ja mustikkasoppaakin oli tarjolla. Tytär nukahti sohvalle ja vein hänet Kaukajärvelle illalla. Poikkesimme Nesteelle ja ostin sämpylöitä aamuksi.

Olen etsinyt kuvatiedostoistani kissan ja koiran kuvaa, mutta tuloksetta. Kuvia on satamäärin! Lähetän seiskalehteen kuvat kunhan ne löytyvät. Palkkiona on joko 15 euroa tai digikamera.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi raivauskohde tiedossa, nyt vaan etsitään maksajaa

2. Mukava ilta lasteni kanssa

3. Ihanaa kun on viikonloppu