Nukuin kymmeneen ja sitten alkoikin puhelin soimaan. Ensin soitti vakiasiakkaani ja sovittiin suursiivous heidän uuteen asuntoon. Sitten soitti rahankerääjä ja pyysi lahjoitusta sairaalalle. Sitten yhteyttä otti uusi asiakas ja sovittiin käynti iltapäivälle.

Pääsin Aamulehden pariin ja aamupalalle. Kissa tuli yläkerrasta seurakseni. Nyt kun poika on lomilla, niin kissa viihtyy pojan vierellä yötkin. Muutenkin viihtyvät yhdessä ;-) Töllöttelin telkkarista monia ohjelmia. Elisan digiboksi tilttasi kerran ihan totaalisesti. Lähti toimimaan vasta kun johto oli hetken aikaa irti seinästä.

Kävin uuden asiakkaan luona. Koira tervehti minua ja nosti etutassut olkapäilleni. Talossa oli myös kissa. Perheestä löytyi myös tamperelainen näyttelijä: tv:stä tuttu komediahahmo. Ihan nauratti kun häntä kättelin.

Otin pakkasesta ruokaa: sulatin makkarasoppaa itselleni ja pojalle. Illalla kävin kaverillani kahvilla. Enimmäkseen puhuttiin minun asioista. En viitsinyt ottaa VR:n asioita esille kahden konduktöörin aikana.

Laiton reklamaation pesuaineiden toimittajalle. Lasku tuli siis tänään. Litrahinta oli enemmän kuin sovittiin ja toimitusmäärä myös isompi. Saa nähdä mitenkä kommentoivat?

Päivän onnistumiset:

1. Uusi vakiasiakas

2. Pojan pyykit on pesty

3. Kiva kyläreissu illalla