Heräsin yöllä kun kissa raapi jotakin. Nousin sen verran että huusin kissalle "mitä nyt meuhkaat?" ja menin takaisin nukkumaan. Aamulla juttu selvisi. Olin illalla laittanut kissanvessan päälle kannen (koppa jossa on luukku) ja eihän meidän Leo osannut mennä vessaan luukun kautta. Oli sitten kakannut keittiöön ruokakuppinsa vierelle. Pyytelin kissalta anteeksi aamulla.

Aamulla Leo oli levoton. Keittiöstä kuului rapinaa, mutta kissaa ei näkynyt missään. Kunnes huomasin että se oli jääkaappipakastimen päällä. Hetken päästä sama juttu, mutta nyt kissa oli liesituulettajan takana tyhjässä onkalossa.

Lähdin yhdentoista maissa hommiin Messukylään. Paikalla oli perheen mies, mutta hän lähti asioille. Hommat ihan OK ja kävin syömässä Munkkimiehissä. Sitten Villilään.

Onneksi mukana oli työmaaradio. Hommat sujuvat aina paremmin musiikin tahdissa ;-) Villilän jälkeen Pyynikille. Kävin munkkikahvilla Pyynikin näkötornilla. Tapasin asiakaspariskunnan ja ehdimme vaihtaa kuulumiset.

Kotimatkalla kävin Valintatalossa. Ostin ruokia huomiseksi: poika on tulossa lomille. Ostin eväitä: tuoreita taateleita (ovat muuten todella herkkua), terttutomaatteja, juustoja, karjalanpiirakoita ja pikapuuroa.

Tyhjensin illalla kompostorin. Ostajaehdokas laittoi aamulla viestiä ja on tulossa ostosreissulle lähiaikoina. Laitan hänelle viestiä huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä

2. Hyvät kahveet näkötornilla

3. Ruokaa varattu huomiseksi